top of page

Wed, 23 Mar

|

Online via zoom

Astrology Insights Μητρότητα & Παιδί

Registration is closed
See other events
Astrology Insights Μητρότητα & Παιδί
Astrology Insights Μητρότητα & Παιδί

Date & location / Ημερομηνία & Τοποθεσία

23 Mar 2022, 19:00 – 21:00 EET

Online via zoom

About the group / Σχετικά με την εκδήλωση

OSHO star Astrology Insights

ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ & ΠΑΙΔΙ 

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 στις 7.00 μ.μ. πραγματοποιείται ένα τρυφερό OSHO star Astrology Insights group με θέμα τη γονιμότητα, τη μητρότητα και το παιδί.

Μια συνάντηση που απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να γίνουν γονείς και στους γονείς που μέσα από την αγάπη τους θέλουν να υποστηρίξουν τα παιδιά τους στο μεγάλωμά τους και την πορεία τους στη ζωή.

Μέσα από την ανάλυση του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη μπορούμε να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με τη γονιμότητα, την ικανότητα απόκτησης παιδιού, τη δημιουργία οικογένειας και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βιώσει κάποιος τη μητρότητα. Λαμβάνουμε πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τη ρίζα μας, τους γονείς μας και τα τραύματα που δημιουργήθηκαν κατά την παιδική μας ηλικία και που διαμορφώνουν, στη μετέπειτα ζωή μας, την προσωπικότητά μας και τις καταστάσεις που ζούμε. Αυτά τα  παιδικά τραύματα είναι αποτυπωμένα στον αστρολογικό χάρτη, τα κουβαλάμε μαζί μας και είναι αυτά που δημιουργούν συμπεριφορές, ρόλους, σκέψεις και συναισθήματα και που ορίζουν ως ένα βαθμό την ενήλικη ζωή μας και τις επιλογές μας. Μπορούν ακόμα να ορίζουν την υγεία μας - σωματική και ψυχολογική, τις βιολογικές μας λειτουργίες και κατ' επέκταση και την αναπαραγωγική ικανότητα/διαδικασία. Συνήθως βρίσκονται απωθημένα και καταπιεσμένα στο υποσυνείδητο και ο εαυτός δεν επιτρέπει να βγουν στην επιφάνεια. Εκεί είναι όμως που βρίσκεται η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα και εκεί είναι που χρειάζεται να φτάσουμε για να προχωρήσουμε και να χαρούμε τη ζωή που είναι για μας. ΄Δεν έλκουμε αυτό που θέλουμε, έλκουμε αυτό που είμαστε." Η αστρολογία είναι ένα μέσο που φτάνει στον πυρήνα και ρίχνει φως σε όλα αυτά που υπάρχουν μέσα μας και που συνήθως δεν έχουμε συνειδητά. Μέσα από την επαφή σου με την αλήθεια όλα τα ερωτήματα πέφτουν, έρχεται επίγνωση και αυτό είναι το πρώτο βήμα για την απελευθέρωση και την προσωπική σου ευτυχία. 

Εάν είσαι γονέας η αστρολογία χρησιμοποιείται εδώ ως γνωστικό εργαλείο που σε βοηθάει να κατανοήσεις τις ιδιαίτερες ποιότητες του παιδιού σου και τις βαθύτερες ανάγκες του. Μέσα από την ανάλυση του μοναδικού αστρολογικού χάρτη του παιδιού θα δεις τις φυσικές τάσεις του και θα μάθεις τρόπους πώς να το υποστηρίξεις σύμφωνα με το γενέθλιο φυσικό δυναμικό του. Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει εξωτερικά ή την εικόνα που μπορεί να παρουσιάζει το παιδί προς τα έξω, η αστρολογία βλέπει μέσα και δίνει μια καθαρή εικόνα σχετικά με την ψυχολογία του παιδιού, την προσωπικότητά του και τον τρόπο που το ίδιο βλέπει και αντιλαμβάνεται τη ζωή, τους ανθρώπους και το περιβάλλον του. Έτσι μπορείς να κατανοήσεις συμπεριφορές και αντιδράσεις, να υποστηρίξεις και να είσαι παρών στις πραγματικές ανάγκες του παιδιού σου. Μέσα από την αγάπη σου και τη φροντίδα σου να μεγαλώσει όμορφα και να περπατήσει με χαρά το δικό του μονοπάτι στη ζωή. 

Για τη συμμετοχή στο γκρουπ και την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη, του δικού σου ή/και του παιδιού, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στη φόρμα εγγραφής της ημερομηνίας, ώρας και τοποθεσίας της γέννησης σου και/ή του παιδιού.

Στην φόρμα εγγραφής μπορείς επίσης να συμπληρώσεις την ερώτηση ή το θέμα που σε απασχολεί πάνω στο οποίο θα ήθελες καθαρότητα μέσα από την οπτική της αστρολογίας.

Πότε: Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Ώρα: 19.00-21.00

Πού: Διαδικτυακά μέσω zoom

Τιμή συμμετοχής: 35 € (+ 0,88€ προμήθεια διαδικτυακής υπηρεσίας)

Δεκτές όλες οι τραπεζικές κάρτες και Paypal.

Τηλεφωνική κράτηση :+30 6946064880 (WhatsApp / Viber)

O σύνδεσμος του zoom αποστέλλεται με e-mail μετά την ολοκλήρωση κράτησης θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνάντηση μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο +30 6946064880 (WhatsApp/Viber) ή με e-mail στο ajita.oshostar@gmail.com

Σε περιμένω με αγάπη

Ajita

Tickets

  • OSHO star Μητρότητα & Παιδί

    €35.00
    +€0.88 service fee
    Sale ended

Total

€0.00

Κοινοποίηση / Share This Event

Event Info: Events
bottom of page